Déborah Presta Novello

 Descarregar Pdf

 

Déborah Presta Novello és investigadora postdoctoral a la Universitat de Lleida -UdL-. Actualment és beneficiària d'una Beca Margarita Sales per a doctors joves, del Ministeri d'Universitats d'Espanya i finançada per la Unió Europea (NextGenerationEU).

El seu àmbit de recerca ha orbitat al voltant del paper d'Organitzacions internacionals com les Nacions Unides i la Unió Europea en el desenvolupament del conflicte armat a Colòmbia, en les negociacions de pau i en la implementació dels Acords de l'Havana.

Participa activament en projectes de cooperació internacional al desenvolupament a Colòmbia, tant a través de CAMPUS IBERUS, com als finançats per la Unitat de Desenvolupament i Cooperació de la UdL i La Paeria, Ajuntament de Lleida, en els quals és la IP.

A la seva activitat docent ha col·laborat amb la Universitat de Lleida -UdL-, la Universitat Oberta de Catalunya -UOC-, la Universitat Pontifícia Comillas de Madrid i la Universitat Carlos III de Madrid. Les àrees de docència han estat Drets Humans i gènere, Dret de la Unió Europea, i la tutorització de Treballs Finals de Màster al Màster Universitari de Drets Humans, Democràcia i Globalització.

Ha realitzat estades de recerca a prestigioses universitats. A la Universitat dels Andes (Colòmbia), com a investigadora predoctoral, i a la Tel Aviv University (Israel), com a investigadora postdoctoral. Ha intervingut en diversos grups de recerca, tant a Espanya com a Colòmbia.

Código OIRCID: 0000-0001-5990-7588

 

   Darrera modificació: